kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Jishuo Medicalin interspinous-kiinnitysjärjestelmän uuden tuotteen arviointikokous pidettiin onnistuneesti

Aika: 2023-04-04 Osumat: 69

Konferenssin esittely

Iltapäivällä 1. huhtikuuta 2023 Jiangsun maakunnan teollisuus- ja tietotekniikan osaston isännöimä uusien tuotteiden arviointikokous "sisäkiinnitysjärjestelmästä" pidettiin upeasti Changzhou Jishuo Medical Equipment Co:ssa. Changzhoun kaupungin toimiston asiaankuuluvat johtajat Teollisuus ja tietotekniikka, Wujinin piirin teollisuus- ja tietotekniikkatoimisto, Wujinin teollisuuspolitiikan osasto ja Länsi-Taihujärven talouskehitystoimisto osallistuivat tähän uuden tuotteen arviointikokoukseen; kokouksessa perustettiin Jishuon Medical Interspinous Fixation Systemin uuden tuotteen arviointikomitea, ja komitean jäsenet: professori Tang Hai Pekingin ystävyyssairaalasta, joka on osa Capital Medical Universityä, professori Yang Qun Dalianin lääketieteelliseen yliopistoon kuuluvasta ensimmäisestä sairaalasta, professori Li Chun Capital Medical Universitystä ja professori Li Chun Pekingin perinteisen kiinalaisen lääketieteen sairaalasta, joka on osa Capital Medical Universityä. Pekingin perinteisen kiinalaisen lääketieteen sairaala, joka on sidoksissa Capital Medical Universityyn, prof. Li Chungen, prof. Liao Bo Tangdu Hospital of Air Force Military Medical Universitysta, prof. Yao Haoqun Nanchangin yliopiston ensimmäisestä liitännäissairaalasta, prof. Zhang Erlin Northeasternistä Yliopisto, prof. He Kunjin Hehain yliopistosta, prof. Zhang Zhiyong Huabein kaivostyöläissairaalasta ja professori Zhao Hong Changzhoun perinteisen kiinalaisen lääketieteen sairaalasta; Puheenjohtaja Jiang Xiaofeng, Senior Vice President Kou Wanfu ja muut johtajat osallistuivat arviointikokoukseen ja todistivat yhdessä He todistivat uutta konseptia, uutta teknologiaa ja "interspinous-kiinnitysjärjestelmän" uutta sovellusta sekä Jishuon lääketieteellisen innovaation uusinta saavutusta.

Konferenssin istunto

Raporttiistunnossa Kou Wanfu antoi kattavan selvityksen uudesta tuotteesta "interspinous fixation system", ja johtajat ja asiantuntijat myös kyseenalaistivat ja keskustelivat tuotteesta useista näkökulmista, kuten materiaalista, rakenteesta, suorituskyvystä ja kliinisistä eduista sekä tarkasteli tuotetutkimusraporttia, testausraporttia ja muita asiaan liittyviä tietoja.

Arviointikomitea katsoi, että tuotteella "interspinous fixation system" on seuraavat tekniset ominaisuudet: se ymmärtää välittömän kiinnityksen roolin kliinisissä sovelluksissa; se voi saavuttaa interspinous ja interlaminaar bony fuusiota postoperatiivisessa kuntoutuksessa; ulkonäkösuunnittelu toteuttaa jatkuvan monisegmenttisen käytön (voidaan soveltaa L5-S1-väliin); kliinisessä mielessä tuotetta voidaan yhdistää muihin kliinisiin toimenpiteisiin, tuotetta voidaan yhdistää muihin kirurgisiin toimenpiteisiin tehon parantamiseksi ja komplikaatioiden vähentämiseksi.

Arviointilautakunta arvosti Jishuo Medicalin teknistä innovaatiotyötä korkeasti. Arviointilautakunta päätti yksimielisesti, että ilmoitetut uudet tuoteasiakirjat ovat täydellisiä ja standardoituja ja tuotteen tekniset indeksit, kokeelliset parametrit ja laadunvalvonta ovat arviointivaatimusten mukaisia ​​ja tuote on saavuttanut kotimaan johtavan tason (ensimmäinen laatuaan). Kiinassa).

Kokouksen yhteenveto

Tapaamisen siluetti

"Interspinous fixation system" -tuotearviointikokouksen onnistunut koollekutsuminen on jälleen yksi vakaa askel Jishuo Medicalin uusien tuotteiden tutkimus- ja kehitystyössä, joka jatkaa kasvuaan kansainväliseksi yritykseksi, joka on suuntautunut teknologisiin innovaatioihin ja johtavaan ydinteknologiaan alalla. tulevaisuutta.

Kääntäjä www.DeepL.com/Translator (ilmainen versio)

untitled11_副本

Edellinen Takaisin uutisiin seuraava