kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Kiinan kuntoutuslääketieteen seuran kohdunkaulan selkärangan sairauskomitean ensimmäinen kansallinen symposium keinotekoisista levyistä saatiin onnistuneesti päätökseen!

Aika: 2023-03-31 Osumat: 39

18. maaliskuuta 2023 pidettiin Kiinan kuntoutuslääketieteen seuran ja Sichuanin kansainvälisen lääkevaihdon edistämisyhdistyksen ensimmäinen kansallinen symposium kaularankasairauksien ammattikomitean keinotekoisista levyistä, jonka järjestäjänä oli Sichuanin yliopiston Länsi-Kiinan sairaala. Dayi, Chengdu!

640_ 副本

Avaus seremonia

Ryhmäkuva vieraista avajaisissa

Avajaisia ​​isännöi prof. Meng Yang Sichuanin yliopiston Länsi-Kiinan sairaalasta. Professori Li Zhongshi, Kiinan kuntoutuslääketieteen seuran kohdunkaulan spondyloosikomitean puheenjohtaja, professori Xu Lin, Kiinan kuntoutuslääketieteen seuran luu- ja sekakomitean puheenjohtaja ja muita ortopedisia asiantuntijoita maakunnan sisä- ja ulkopuolelta kutsuttiin osallistua tapahtumaan.

640 (1) _ 副本

Professori Li Zhongshin puhe

Professori Li Zhongshi piti puheen, jossa hän sanoi, että vaikka keinotekoinen levyn vaihto on ollut suosittua yli 20 vuotta, se on edelleen uusi asia historiassa, ja sen kehityksen rajoitusten vuoksi kaikkia näkökohtia on tutkittava perusteellisesti. Erikoistoimikunta on onnistuneesti vakiinnuttanut brändikuvansa ja saavuttanut erinomaisia ​​tuloksia. Toivomme, että asiaan liittyvien alojen asiantuntijat professori Liu Haon johdolla suorittavat aktiivisesti erilaisia ​​tehtäviä, ovat johtavassa ja edistävässä roolissa, edistävät akateemista vaihtoa, standardoivat konsensusohjeita ja tuovat kiinalaista ääntä akateemisen yhteisön puolesta.

640 (3) _ 副本

Professori Xu Linin puhe

Professori Xu Lin kiitti puheessaan kutsusta ja ilmaisi onnittelunsa Kiinan kuntoutuslääketieteen seuran puolesta konferenssin onnistumisesta. Korvausleikkaus, joka on kiistanalainen ja pullonkaula, ei ole vain tärkeä suunta selkäkirurgian kehitykselle, vaan myös kriittinen kehitysvaihe. Konferenssi oli läpi aikojen virstanpylvästapahtuma, joka muistutti Kiinan ortopedian kehityksen myrskyisistä muutoksista, vanhojen asiantuntijoiden historiallisesta omistautumisesta ja nuorten kykyjen tulevaisuudesta, ja hän korosti, että käytäntö on ainoa totuuden koetin.

640 (4) _ 副本

Professori Liu Haon puhe

Professori Liu Hao korosti puheessaan tieteen ja teknologian popularisoinnin ja lahjakkuuksien kasvattamisen merkitystä, viime vuosina lisääntynyttä kohdunkaulan spondyloosin ilmaantuvuutta, potilaiden iän laskua ja leikkausmäärien merkittävää kasvua. Vastataksemme paremmin näihin haasteisiin meidän on koottava yhteen kaikkien kokemukset ja näkökulmat. Hän toivoi, että nuori henkilökunta tekisi enemmän töitä ja toteuttaisi aktiivisesti temaattisia tapauskeskusteluja ja akateemista vaihtotoimintaa parantaakseen valmiuksiaan itsenäiseen innovaatiotoimintaan kirurgisissa leikkauksissa, kliinisen kuntoutuksen ja teollisuuden, akateemisen ja tutkimuksen kehittämisessä, jotta he voisivat yhdessä tavata haasteita ja saavuttaa entistä parempia tuloksia.

Erikoisesityksiä

Konferenssissa asiantuntijat kävivät syvällisiä keskusteluja ja tutkimuksia kohdunkaulan spondyloosin hoidosta, leikkauksesta ja kuntoutuksesta, jotka antoivat tärkeitä referenssejä ja ohjausta kliiniseen käytäntöön.

640 (5) _ 副本

Professori Li Zhongshin esitys

Li Zhongshi, Kiinan ja Japanin ystävyyssairaala

Kohdunkaulan selkärangan erityiskomitean kehityshistoria ja keinotekoisen levyn korvaamisen ymmärtäminen

Hyödyntämään rationaalisesti kohdunkaulan spondyloosiin liittyvän tutkimuksen edut; johtaa kotimaisen tekolevyliiketoiminnan kehitystä oikealla ohjauksella; auttaa asiantuntijoita edistämään tieteellisiä ja teknologisia saavutuksia, toteuttamaan tulosten muutosta ja markkinointia; perustaa suuri tietokanta; muotoilla kiinalainen konsensus, suuntaviivat ja kiinalaiset standardit ja saada kiinalainen ääni.

640 (6) _ 副本

Professori Xu Linin puhe

Xu Lin, Dongzhimenin sairaala, Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopisto

Kiinan ei-fuusioteknologian osuus selkärangassa

Selkärangan ei-fuusioteknologia voi tehokkaasti palauttaa kaularangan fysiologisen eteenpäin suuntautumisen ja säilyttää sulautumattoman segmentin liikkuvuuden; sillä on ilmeisiä etuja kohdunkaulan selkärangan liikkuvuuden ylläpitämisessä ja sen vaikutuksessa viereisten segmenttien liikkuvuuteen; Hybridikirurgiasta on vähän biomekaanisia ja kliinisiä tutkimuksia, kliinisen näytön taso on alhainen, ja hybridikirurgian väli- ja myöhäisiä tuloksia on tarkkailtava edelleen.

640 (7) _ 副本

Professori Liu Haon esitys

Liu Hao, Länsi-Kiinan sairaala, Sichuanin yliopisto

18 vuoden polku keinotekoisten kohdunkaulan levyjen tutkimiseen Länsi-Kiinassa

Professori Liulla on 18 vuoden kokemuksen perusteella muutama seikka, joka on ymmärrettävä uudelleen ACDR:stä – otettiinko ACDR käyttöön korvaamaan ACDF ja hidastamaan viereisen segmentin rappeutumista?

640 (8) _ 副本

Professori Zhou Qiangin esitys

Zhou Qiang, Chongqingin lääketieteellisen yliopiston kolmas sidossairaala

Voidaanko keinotekoinen kohdunkaulan levyn vaihto tehdä vaikean rappeuttavan kohdunkaulan spondyloosin tapauksessa?

CTDR:tä voidaan soveltaa osan hoitoon potilaista, joilla on vaikea rappeuttava kohdunkaulan spondyloosi; yhdistettynä asiaankuuluviin kirurgisiin tekniikoihin CTDR voi tehokkaasti palauttaa ruumiiden välisen pituuden, fysiologisen kaarevuuden ja liikkuvuuden; oikeilla postoperatiivisilla toiminnallisilla harjoituksilla voidaan saavuttaa parempia kliinisiä tuloksia; se on valinnainen kirurginen toimenpide, jonka lähtökohtana on hyvä kommunikointi potilaiden ja heidän perheidensä kanssa; Pitkän aikavälin tehojakson seurantaa suurissa tapauksissa ei ole vielä kertynyt.

640 (9) _ 副本

Professori Li Chungenin esitys

Li Chungen, Pekingin perinteisen kiinalaisen lääketieteen sairaala, Capital Medical University

Tapausten jakaminen Mobi-C:n keinotekoisessa kohdunkaulan levyn vaihdossa

Professori Li päättää ajatuksella: kuinka paljon heterotooppinen luutuminen vaikuttaa tulokseen ACDR:n jälkeen? Saatavilla olevien proteesien kasvavan valikoiman myötä on saatu enemmän kokemusta ja suositellaan enintään kolmea keinotekoista kohdunkaulan levyproteesia vaihtoon. Tällä hetkellä on olemassa vain kaksi FDA:n hyväksymää proteesia kahden segmentin levyn vaihtoon, ja keinotekoinen kohdunkaulan levyn vaihto on vielä kesken, toivoen, että lisää bionisia keinotekoisia kohdunkaulan levyproteeseja on pian saatavilla.

640 (10) _ 副本

Professori He Da:n puhe

Hän Da, Pekingin Jishuitan sairaala

Analyysi keinotekoisten kohdunkaulan levyjen "kylmyyden" syistä

Kohdunkaulan keinotekoinen levyn korvaaminen ei ole huonompi kuin kohdunkaulan etuosan fuusioleikkaus leikkauksen jälkeisen toipumisen, hoidon kokonaistuloksen ja muiden postoperatiivisten komplikaatioiden, kuten viereisten segmenttien rappeutumisen, nielemisvaikeuksien ja toissijaisen leikkauksen kannalta. Heterotooppinen luutuminen on edelleen tärkein pitkäaikainen seurantakomplikaatio kohdunkaulan keinotekoisen levyn vaihdon jälkeen, ja sen esiintyminen vaikuttaa leikkauksen alkuperäiseen valintaan. Saatavilla olevat keinotekoisten levyjen tyypit, odotetut kliiniset tulokset, käyttöaiheet, kirurginen tekniikka ja kirurginen tehokkuus ovat tärkeimmät syyt kohdunkaulan keinotekoisten levytoimenpiteiden määrän vähenemiseen.

640 (11) _ 副本

Professori Zhou Feifein esitys

Fei-Fei Zhou, Pekingin yliopistollinen kolmas sairaala

Tuleeko kaksiosaisesta keinotekoisesta levynvaihdosta valtavirtaa?

Perusteellinen dekompressio ja tarkka nikamien välinen hallinta ovat hyvän implantaation edellytyksiä; Kiinan väestöön perustuvia ihanteellisia/hyväksyttäviä käyttöaiheita keinotekoiseen levyn korvaamiseen on tutkittava tulevaisuudessa; näyttöön perustuvaa terveystaloutta on parannettava.

640 (12) _ 副本

Professori Liu Yangin esitys

Liu Yang, Shanghai Changzhengin sairaala

Miksi teemme yhä vähemmän keinotekoisia levyjä kaularangaan?

Professori Liu tiivisti seuraavat viisi kohtaa pohdinnan jälkeen: Pitkäaikainen seuranta osoitti, että CDR:n uusintaoperaationopeus on alhaisempi kuin ACDF:n; proteesin suunnittelun ja kirurgisen protokollan optimoinnin pitäisi vähentää HO:n ja spontaanin fuusion ilmaantuvuutta; Optimoidun CDR-proteesin ja -leikkauksen pitäisi säilyttää paremmin kohdunkaulan selkärangan liike; pitkäaikainen seuranta osoitti, että CDR-leikkaus tai yleinen tyytyväisyys on korkeampi kuin ACDF; CDR-kirurgialla, jossa indikaatioita valvotaan tiukasti, on edelleen laaja CDR-kirurgian kliininen sovellus on edelleen lupaava.

640 (13) _ 副本

Professori Wu Zixiangin ryhmän esitys

Wu Zixiang, Xijingin sairaala, ilmavoimien lääketieteellinen yliopisto

Todisteisiin perustuva kohdunkaulan keinotekoisen levyn vaihto

CDA ja ACDF 10 vuoden takautuvasti: yhden segmentin CDA: ei eroa pitkän aikavälin tuloksessa ACDF:stä; kaksisegmenttinen CDA: huomattavasti alhaisempi pitkän aikavälin tarkistusprosentti kuin ACDF; korkea HO:n ilmaantuvuus CDA:ssa, mutta ei vaikutusta toiminnallisiin pisteisiin; CDA tai ACDF: on otettava huomioon lääkärin tekijät, potilastekijät jne.

640 (14) _ 副本

Prof. Bayu Wangin esitys

Bayu Wang, Länsi-Kiinan sairaala, Sichuanin yliopisto

Analyysi tekijöistä, jotka vaikuttavat keinotekoisen kohdunkaulan levyn korvaamisen pitkäaikaistulokseen leesion segmentin kuvantamisen arvioinnin perusteella

13 RCT luokan 9 proteesin käyttöaiheet: 18-60 vuotta vanha; neurologiset tai selkäytimen oireet ja merkit, jotka on vahvistettu kuvantamisella; C3-C7 yksi- tai kaksisegmentti; konservatiivinen hoito vähintään 6 viikon ajan ilman oireiden paranemista; oireiden tai merkkien progressiivinen paheneminen konservatiivisen hoidon aikana; NDI > 30 %.

Akateeminen salonki


Kongressi kutsui kymmeniä keskustelijoita, mukaan lukien Sang Hongxun Southern Medical Universityn Shenzhenin sairaalasta, Ding Lixiang Pekingin Jidanin sairaalasta Capital Medical Universitystä, Yao Haoqun Nanchangin yliopiston ensimmäisestä liitännäissairaalasta ja Li Yong Guangdongin maakunnan perinteisen sairaalan Zhuhain sairaalasta. Kiinalainen lääketiede kohtalainen, Su Guoyi, Yang Ting, Zang Quanjin, Cai Siyi, Ji Ye, Gu Yong, Tan Rong, Chen Zixian, Chen Jiang, Hu Lingyun, Zhou Jinyuan, Chen Lin, Kuang Lei ja Li Guangzhou.

He keskustelivat "Hybridikirurgia: onko fuusio-ei-fuusioyhdistelmä sopiva? Puhujat keskustelivat seuraavista asioista: "Hybridikirurgia: onko fuusio- ja ei-fuusioyhdistelmä sopiva? Ensimmäinen tekijä, joka estää keinotekoisen levyn kehittymisen? ja "Keinotekoinen kohdunkaulan levyn korvaaminen: vähentääkö se viereisen segmentin rappeuman ilmaantuvuutta? Neljää aihetta käsitellään suurella mielenkiinnolla, analysoidaan niiden esiintymisen mekanismeja ja metodologista tutkimusta sekä tarjotaan referenssejä, jotka voivat ohjata paremmin kirurgisen hoidon ja tekniikoiden valintaa , edistää keinotekoisen kohdunkaulan levyn korvaamisen kehittämistä ja parantamista sekä parantaa hoitotuloksia ja potilaiden elämänlaatua.

Tapaustutkimus

640 (19) _ 副本
640 (20) _ 副本640 (22) _ 副本
640 (21) _ 副本


640 (23) _ 副本
640 (24) _ 副本

Neljä professoria, Yu Xing Pekingin perinteisen kiinalaisen lääketieteen yliopiston Dongzhimen-sairaalasta, Zhao Yin Shanghai Changzheng -sairaalasta, Li Jianjiang Xinjiangin Uygurin autonomisen alueen perinteisen kiinalaisen lääketieteen sairaalasta ja Chen Chao Pekingin perinteisen kiinalaisen lääketieteen sairaalasta, joka on osa Capital Medical Universityä , kuvaili vaikeita tapauksiaan kliinisessä käytännössä yhdistäen erilaisia ​​sairaushistorian, kliinisen tutkimuksen ja leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen näkökohtia diagnostisten ja hoitoprosessien esittelyyn. Mukana olleet asiantuntijat keskustelivat, esittelivät ideoita ja jakoivat kokemuksia. Tapahtuma järjestettiin edistämään edelleen tiedon jakamista ja ammatillista kehittymistä selkäydinkirurgian lääketieteen alalla sekä parantamaan hoidon laatua ja tehokkuutta.

Konferenssi kokosi yhteen asiantuntijoita ja tutkijoita eri puolilta maata jakamaan kokemuksiaan diagnosoinnista ja hoidosta sekä uusimpia tutkimustuloksia ammatillisten luentojen ja akateemisen vaihdon kautta. Konferenssi tarjosi tärkeän foorumin kaularangan sairauksia koskevalle akateemiselle vaihdolle maakunnassa ja sen ulkopuolella, vaan tarjosi myös vahvaa tukea ja edistämistä selkäkirurgian hoidon ja kuntoutuksen kehittämiselle lännessä ja valtakunnallisesti. Odotamme lisää innovaatioita ja läpimurtoja kohdunkaulan spondyloosin hoidossa tulevaisuudessa ja toivomme, että asiantuntijat ja tutkijat jatkavat yhdessä ja työskentelevän yhdessä edistääkseen akateemisen tutkimuksen ja kliinisen käytännön edistämistä selkärangan alalla. leikkaus.

Kääntäjä www.DeepL.com/Translator (ilmainen versio)


Taaksepäin Takaisin uutisiin seuraava